DATSJA

Vriendenboek voor Volwassenen

Hier bestellen:  We Love You

Een vriendenboek maar dan anders…

In dit vriendenboek schrijven je vrienden niet alleen over zichzelf, maar vooral over jou! Het is een verzameling verhalen waarin je vrienden vertellen over de momenten waarop jij uitblinkt. Het Vriendenboek voor Volwassenen versterkt de band met je vrienden en het biedt je een mooi overzicht van jouw sterke kanten. Dat overzicht stelt je in staat om nieuwe, betere (loopbaan-)keuzes te maken waarmee je tot verdere bloei kunt komen. 

Feedback op sterke kanten

Positieve feedback van je omgeving vragen is een bewezen instrument uit de positieve psychologie. Vrijwel alle loopbaanprofessionals gebruiken dit in hun aanpak. Deze oefening zorgt ervoor dat je je persoonlijke kwaliteiten ontdekt, ze meer gaat waarderen en dat je ze in de toekomst nog meer kunt gaan inzetten. We Love You is een werkelijk uniek en waardevol cadeau aan jezelf of aan je vrienden.

 

Auteur: Ivo Jansen
Titel: We Love You, Vriendenboek voor Volwassenen
Illustraties & design: Sue Doeksen & Ricardo Leite
ISBN: 978-94-6314-025-6
Formaat: 167 x 250
Aantal pagina’s: 112

 

 

Toegepaste positieve psychologie

Jan Auke Walburg, Bijzonder hoogleraar Positieve Psychologie (Universiteit Twente) over We Love You:
We Love You - Vriendenboek voor Volwassenen - Positieve Psychologie
"Steeds weer opnieuw blijkt uit onderzoek dat de ontwikkeling van sterke kanten en talenten meer ruimte biedt voor een plezierig en zinvol leven dan het corrigeren van zwakke kanten.

Ivo Jansen neemt die wetenschap als uitgangspunt en komt tot een uitwerking waarbij sterke kanten een verbinding krijgen met anderen in vriendschappen. Dat maakt dit boek zeer de moeite waard. Lezen en uitproberen!"