DATSJA

Share a Perfect Day!

18 mei • Geschreven door Ivo Jansen

Geheugentraining op festival Share a Perfect Day

– 30 juni, 1 en 2 juli, Hilvarenbeek

 

Wachten voor de Flow-tent, liggend in het zand, luisterend naar Douwe Bob met een cocktail in de hand. Nog even en dan begint de volgende workshop Geheugentraining van Ivo Jansen. Elke dag vier keer tijdens het festival Share a Perfect Day!

Tijdens de workshop Geheugentraining leer je een nieuwe geheugentechniek gebruiken. Hiermee kun je de capaciteit van je kortetermijngeheugen in een korte tijd verdubbelen! Deze ‘kapstokmethode’ functioneert als een to-do list in je hoofd. Je hebt dus geen pen en papier of smartphone meer nodig.

Het is leuk om te merken dat je veel meer kunt dan je denkt!

 

Flaironline over Share a Perfect Day:

Belevenissen

Alle elementen voor een geslaagde dag zijn aanwezig: beauty, entertainment en natuurlijk lekker eten en drinken. Het terrein is opgedeeld in vier verschillende ‘werelddelen’: City, Park, Beach, Country. Elke wereld heeft zijn eigen belevenissen en artiesten. Zo kun je in de City inspirerende street-art bekijken, diverse koffies drinken en een Broga-lesje meepakken. Excuse me, broga? Dat is de perfecte combinatie van fitness en yoga – een uitdaging! Maar in de andere werelddelen is ook genoeg te doen: er zijn cocktail- , macrame en tarotworkshops, lessen Flow Yoga en lessen Bodyhoop. Je kunt zelfs leren fermenteren!

Muziek is er gelukkig ook: onder andere Kensington; Matt Simons, The Common Linnets en Douwe Bob zijn te bewonderen op één van de festivalterreinen. Bovendien kunnen je lekker chillen in de Country op de meerstemmige zang en het akoestische banjo- en gitaarspel van bluegrass- en folkband The Cowpokes.

#SAPDNL