DATSJA

Trainingen

Geheugentraining

Stel je eens voor, je bent op weg naar huis en door je hoofd schieten allerlei dingen die je niet moet vergeten: brood halen voor morgenochtend, de gymspullen van je zoon meenemen om te wassen, je zus bellen want die vertrekt morgen naar Amerika… Eenmaal thuis aan het koken, herinner je je dat je zus morgen vliegt. Terwijl je haar nummer opzoekt in je telefoon, realiseer je je ineens ook dat je op school de gymspullen vergeten bent en bij de boodschappen geen brood hebt meegenomen. ‘Verdorie, hoe moeilijk kan het zijn!’ ~Geheugentraining~

Tijdens de workshop Geheugentraining leer je een eenvoudige methode om al die rondvliegende to do-tjes te vangen en te bewaren totdat je ze niet meer nodig hebt. Meteen resultaat en het is leuk om te merken dat je veel meer kunt dan je denkt! Minder stress door beter onthouden.

De workshop duurt 45 minuten en kan op vrijwel iedere locatie gegeven worden.

Klik hier3       Meer weten? 

Beïnvloeden met verhalen

Deze training is voor mensen die wel weten wat ze willen, maar nog niet weten hoe. Hoe zorg je ervoor dat jouw bevlogen optreden nooit meer vergeten wordt? Je leert dat je met behulp van jouw verhaal een blijvende goede indruk kunt achterlaten. Uiteraard is dat handig bij sollicitatiegesprekken, maar natuurlijk ook bij acquisitie voor je onderneming. Net als in onze coach-trajecten laten we jouw verhalen voor je werken.

De training bestaat uit drie onderdelen:

  1. Geheugen – Het geheugen als klittenband; Wat blijft hangen? Hoe werkt dat?
  2. Aandacht geven‘Seek first to understand, than to be understood’
  3. Aandacht nemen – Het verhaal en lichaamstaal

De training duurt 1,5 uur en kan op vrijwel iedere locatie gegeven worden.

 

Klik hier3       Meer weten?